Белис

15,80 лв.

(Безплатна доставка над 150 лв. и тегло под 5 кг. до офис на Еконт)
Код: Няма Категория:
Търговско наименование БЕЛИС
Тип фунгицид
Активни вещества Пираклостробин 128 г/кг
Боскалид 252 г/кг
Производител BASF
Категория на употреба непрофесионална
Култура Вреда Доза Допълнителна информация Каран. срок
Круша Черни петна 80 г/дка Внася се във фаза ВВСН 54 – 85 (Фаза „Миши уши”: зелените листни връхчета са 10 мм над люспите на пъпките: отделяне на първите листа – напреднало удряване: увеличаване интензивността на оцветяването) или във фаза ВВСН 72 – 89 (Размер на завърза до 20 мм – консумативна зрелост: плодовете имат типичните за сорта вкус и твърдост)

  • Брой мин/макс – 2
  • Интервал между приложенията (мин) – 8-12
  • Вода л/дка мин/макс – 20-40
7 дни
Горчиво гниене Внася се във фаза ВВСН 72 – 89 (Размер на завърза до 20 мм – консумативна зрелост: плодовете имат типичните за сорта вкус и твърдост)

  • Брой мин/макс – 2
  • Интервал между приложенията (мин) – 8-12
  • Вода л/дка мин/макс – 20-40
Алтернарийно гниене Внася се във фаза ВВСН 72 – 89 (Размер на завърза до 20 мм – консумативна зрелост: плодовете имат типичните за сорта вкус и твърдост)

  • Брой мин/макс – 2
  • Интервал между приложенията (мин) – 8-12
  • Вода л/дка мин/макс – 20-40
Сиво гниене
Пеницилийно гниене
Кафяво гниене
Дюля Черни петна 80 г/дка Внася се във фаза ВВСН 54 – 85 (Фаза „Миши уши”: зелените листни връхчета са 10 мм над люспите на пъпките: отделяне на първите листа – напреднало удряване: увеличаване интензивността на оцветяването) или във фаза ВВСН 72 – 89 (Размер на завърза до 20 мм – консумативна зрелост: плодовете имат типичните за сорта вкус и твърдост)

  • Брой мин/макс – 2
  • Интервал между приложенията (мин) – 8-12
  • Вода л/дка мин/макс – 20-40
7 дни
Горчиво гниене Внася се във фаза ВВСН 72 – 89 (Размер на завърза до 20 мм – консумативна зрелост: плодовете имат типичните за сорта вкус и твърдост)

  • Брой мин/макс – 2
  • Интервал между приложенията (мин) – 8-12
  • Вода л/дка мин/макс – 20-40
Алтернарийно гниене
Сиво гниене
Пеницилийно гниене
Кафяво гниене
Ябълка Брашнеста мана 80 г/дка Внася се във фаза ВВСН 54 – 85 (Фаза „Миши уши”: зелените листни връхчета са 10 мм над люспите на пъпките: отделяне на първите листа – напреднало узряване: увеличаване интензивността на оцветяването характерно за сорта)

  • Брой мин/макс – 3
  • Интервал между приложенията (мин) – 8-12
  • Вода л/дка мин/макс – 20-40

Или във  ВВСН 72 – 89 (Размер на завърза до 20 мм – консумативна зрелост: плодовете имат типичните за сорта вкус и твърдост|)

Брой мин/макс – 2

7 дни
Горчиво гниене Внася се във фаза ВВСН 54 – 85 (Фаза „Миши уши”: зелените листни връхчета са 10 мм над люспите на пъпките: отделяне на първите листа – напреднало узряване: увеличаване интензивността на оцветяването характерно за сорта)

  • Брой мин/макс – 3
  • Интервал между приложенията (мин) – 8-12
  • Вода л/дка мин/макс – 20-40

Или във  ВВСН 72 – 89 (Размер на завърза до 20 мм – консумативна зрелост: плодовете имат типичните за сорта вкус и твърдост|)

Брой мин/макс – 2

Алтернарийно гниене
Сиво гниене
Пеницилийно гниене
Кафяво гниене Внася се във фаза ВВСН 54 – 85 (Фаза „Миши уши”: зелените листни връхчета са 10 мм над люспите на пъпките: отделяне на първите листа – напреднало узряване: увеличаване интензивността на оцветяването характерно за сорта)

  • Брой мин/макс – 3
  • Интервал между приложенията (мин) – 8-12
  • Вода л/дка мин/макс – 20-40
Тегло Няма
разфасовка

0,40гр

Shopping Cart
Scroll to Top